Welcome, Guest. Please Login
YaBB - Yet another Bulletin Board
 
  HomeHelpSearchLogin  
 
Pages: 1
Send Topic Print
Muutama jenkkiviski vieretysten (Read 5693 times)
Ard-Begbie
Viisisataa rikki
*****
OfflinePosts: 2232
Ylivieska
Gender: male
Muutama jenkkiviski vieretysten
18. Apr 2015 at 21:30
 
Sämplejen aikakaudella on helppoa järjestää maistiaisia vähemmän tutuista viskeistä ja tänään lasiin kolme jenkkiä.

Eagle Rare Bourbon 10y.o 45%

T:  Herkullisen makea ja karamellinen tuoksu eikä ollenkaan ällömakea. Kuivia syyslehtiä, hieman mentholista mausteisuutta, palanutta rommisokeria ja loppuun kuivaa nahkaa. Toimii asiallisesti.
M:  Mallikelpoisen tasainen ja herkullinen. Kuin tuoksu ja makeus ei töki vaan pysyy hillittynä. Jälkimaku on pehmeä ja kestää. Hyvä ikä.

Willett Straight Rye single barrel 4y.o 55%

T:  Kuivempi ja tunkkaista maatuvaa lehtikasaa, hammastahnaa ja vähän makeaa bbq-kastiketta. Nahkaista kuivuutta ja mentholia myös. Ihan kivat aromit. Vanhan mummon ummehtunut lääkekaappi.
M:  Vähän räyhäkkä, mutta hyvällä tavalla. Makeaa savutonta lääkemäisyyttä, yrttejä. Tammi kihelmöi muttei överöi. Jälkimaussa kuivaa lehtikasaa ja hometta. Ei huono.

Elijah Craig Bourbon barrel proof 67,4%

T:  Tuoksu vähän edellisten välimaastoon. Kiva makeus mutta myös syvempää ja tummempaa puolta löytyy. Paljon kuin perus 12y.o mutta vähän isompi ja tuimempi. Kuivaa konjakkia, makeaa mausteisuutta, toffeeta, appelsiinia ja yrttejä. Hyvin tiivis ja laadukas tuoksu. Kuten EC aina.
M:  Alkoholi kirvelee. Kuivahko ja tasainen. Vedellä pysyy kuivana mutta maku antaa laajemmin. Hyvää mutta enemmän kuivan viskin ystäville. Jälkimaussa rukiin maatuvia lehtiä.

Näistä kolmesta Eagle Rare 10 toimi parhaiten.
Back to top
 
 
  IP Logged
Pages: 1
Send Topic Print