Welcome, Guest. Please Login
YaBB - Yet another Bulletin Board
 
  HomeHelpSearchLogin  
 
Pages: 1
Send Topic Print
Pientä ohjeistusta foorumille kirjoittamisesta (Read 33155 times)
Whisky
Administrator
*****
OfflinePosts: 2213
Helsinki
Gender: male
Pientä ohjeistusta foorumille kirjoittamisesta
09. Jun 2009 at 15:21
 
Hei kaikki foorumille kirjoittelevat ja lähinnä uudet rekisteröityneet!

Virtuaalinen viskiforum on yksityisen henkilön ylläpitämä keskustelufoorumi, joka kerää yhteen suomalaisia viskiharrastajia. Koska kyseessä on suomalaisille aina niin herkkään aiheeseen, eli alkoholiin liittyvä keskustelualue, on kirjoituksissa syytä noudattaa tiettyä varovaisuutta, jotta harrastaminen olisi kaikille jatkossakin mukavaa. Alla listattuna muutama aihe, joista on puskaradion tapaan sovittu tiettyjä kirjoittamattomia sääntöjä, jotka ehkä nyt tämän tekstin ansiosta muuttuvat edes hieman kirjoitetumpaan muotoon.

1. Alkoholin tilaaminen ulkomailta
Alkoholituotteiden tilaamiseen ulkomailta sovelletaan Suomessa tiettyjä sääntöjä. Tullin sivustoilta löytyy tästä asiasta ohjeistusta, jota kukin sitten noudattaa parhaaksi katsomallaan tavalla. Tarkempi selvitys asiasta löytyy Valviran, eli Sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontaviraston sivuilta. Erityisesti kannattaa lukea sivun alareunan pdf-muotoiset tiedotteet.

2. Tilauksista keskusteleminen
Foorumilla sovittuihin tapoihin kuuluu, että ulkomailta mahdollisesti tehdyistä tilauksista ei keskusteltaisi kuin yleisellä tasolla. Erilaisten pelkästään netissä toimivien liikkeiden, toimitustapojen yms. asiaan liittyvien kohtien julkinen puiminen tai nimien mainitseminen saattaa aiheuttaa pahimmassa tapauksessa hankaluuksia niin tilaajalle itselleen kuin tämän foorumin toiminnalle.

3. Muut hankinnat
Yllämainituista aiheista poiketen on yleisesti täysin hyväksyttyä pulista ja pölistä kaappiin ilmestyneistä viskeistä ja hankintapaikoistakin saa ilomielin kertoa, jos pullon on sattunut hakemaan itse tai sen on saanut tuliaisiksi saksanserkulta tai englanninenolta.

---
Mahdollisiin lisäkysymyksiin ja siihen miksi tällaista linjaa noudatetaan vastataan mielellään yksityisviestejä käyttämällä. Tarkoitus ei ole nipottaa tai rajoittaa, vaan tehdä jalojen juomien harrastaminen kaikille helpommaksi ja mukavammaksi.
Back to top
 
 

-=Antti "Whisky" Tuurala=-
WWW   IP Logged
Pages: 1
Send Topic Print